Welke hotels in Senegal zijn goed?

Ben je geïnteresseerd in het boeken van een vakantie naar Senegal? In dat geval zal je er uiteraard voor willen kiezen om te verblijven in een fantastisch hotel. De toeristische infrastructuur van Senegal is door de jaren heen aanzienlijk uitgebreid. Deze uitbreiding heeft als gevolg dat er op vandaag zomaar even meer dan 105 hotels in dit land zijn terug te vinden die je als gast precies datgene bieden waar jij naar op zoek bent. Wil je vooral een voordelig hotel boeken of ben je op zoek naar een luxueus hotel die is terug te vinden op een uitmuntende locatie? Wij hebben alvast de beste hotels voor jou verzameld en op deze pagina op een rijtje gezet!


Hotels in Dakar

Voor het merendeel van de reizigers vormt Dakar de eerste kennismaking met het land Senegal. Dit is niet zo vreemd. De internationale luchthaven is namelijk gelegen in de Senegalese hoofdstad. Bovendien zijn er hier ook verschillende bijzonder interessante bezienswaardigheden terug te vinden. De toeristische infrastructuur van Dakar is door de jaren heen aanzienlijk uitgebreid. Dit zorgt er voor dat je hier op vandaag een zeer ruime keuze op vlak van de meest uiteenlopende hotels terug kan vinden. Ben je op zoek naar een eerder eenvoudig hotel in Dakar waar je kan verblijven tegen een scherpe prijs? Of wil je toch eerder kunnen genieten van een uitstekend hotel waarbij je gebruik kan maken van diverse luxueuze faciliteiten? In al deze gevallen zal je merken dat er in Dakar ongetwijfeld hotels zijn terug te vinden die al je verwachtingen zullen weten in te lossen!

Bekijk hotels »


Hotels in Mbour

Het stadje Mbour is gelegen in de Senegalese regio Thiès. Het stadje staat er om bekend over een vissershaven te beschikken en heeft bovendien ook een vlak zandstrand. Ieder jaar opnieuw brengen heel veel vakantiegangers hun vakantie door in Mbour om er te kunnen genieten van de heerlijke zon en het prachtige strand. Ben jij op zoek naar een locatie in Senegal waar je heerlijk kan genieten van de zon met een lekkere cocktail in de hand? In dat geval is het absoluut de moeite waard om het aanbod aan hotels in Mbour te ontdekken.

Bekijk hotels »


Hotels in Saly Portudal

Saly Portudal is een kustplaats welke is terug te vinden aan de zogenaamde Petite Côte van Senegal. Saly Portudal is terug te vinden op een afstand van zo’n 70 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Dakar. Saly Portudal is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest toeristische plaatsen van West-Afrika. Er heerste altijd al een niet onaanzienlijke bedrijvigheid in deze plaats, want in vroegere tijden werd er reeds duchtig handel gedreven. De basis van het toerisme van Saly Portudal werd gelegd op 24 februari 1984. Toen verscheen er immers het eerste toeristenoord. Omwille van de enorme populariteit van deze plaats onder reizigers spreekt het voor zich dat je hier een keuze kan maken uit verschillende uitstekende hotels.

Bekijk hotels »