Senegal beste zonbestemming voor maart

Veel mensen hebben tijdens de eerste maanden van het nieuwe jaar nood aan een vakantie onder de zon. De lange, donkere dagen met koude temperaturen en veel neerslag kunnen namelijk een nefaste invloed hebben op zowel je humeur als bijvoorbeeld je motivatie om te werken. Een recent onderzoek dat werd uitgevoerd op basis van historische gegevens van alle zonbestemmingen voor Europese reizigers bracht aan het licht dat je tijdens de maart maar beter kan kiezen voor een vakantie naar Senegal. Dit zonnige land scoort zomaar even een 9,4 op 10 en is met een gemiddelde maximumtemperatuur van 27 graden tijdens de dag een absoluut toppertje.

Interessant geprijsd

Dakar1 Veel reizigers kiezen er tijdens de maand maart voor om een vakantie te boeken naar de Canarische Eilanden. Afhankelijk van je exacte bestemming kan je evenwel nog steeds te maken krijgen met temperaturen die niet geheel aan je verwachtingen zullen weten te voldoen. Senegal garandeert je in deze periode zomaar even 9 uren zon per dag en dat in combinatie met zeer aangename maximumtemperaturen van om en bij de 27 graden gemiddeld. Daar komt bij dat ook het prijsniveau in deze periode rond de kostprijs hangt van een reis naar de Canarische Eilanden. Wil je deze maand dus graag kiezen voor een compleet andere bestemming met zonzekerheid? In dat geval is Senegal het overwegen alvast meer dan waard!

Heel wat te beleven in Senegal

Voel je er maar weinig voor om tijdens je vakantie in Senegal gedurende de volledige dag aan het stand of in je resort te vertoeven? Dat hoeft ook absoluut niet! In Senegal valt er dan ook heel wat te beleven. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om deel te nemen aan tal van sportieve activiteiten, maar daarenboven kan je ook een heuse safari excursie naar bijvoorbeeld het Fathala wildpark ondernemen en nog zoveel meer. Het mag dan ook duidelijk zijn, tijdens de maand maart is Senegal beslist een vakantiebestemming om extra in het oog te houden!